Personvern

Om oss:

På norske mineraler.no vil det hovedsakelig bli lagt ut mineraler i fra Norge, men det vil også bli lagt noe fra andre land.

Vegard Evja har samlet mineraler i 40 år og har opparbeidet seg et navn innen steinmiljøet.

Hoved konseptet med siden er at vi har plukket de fleste norske mineralene selv rundt om i naturen, og i forskjellige gruver og skjerp, De finnes det mange av rundt om i Norge.

Dette skal bli en god mulighet for de fleste mineral og steinsamlere til å få kjøpe seg en rimelig og god mineralprøve. Det vil bli lagt ut både nyfunn og eldre prøver.

Alle varer solgt av Norske mineraler er ekte og i henhold til den oppgitte produktinformasjonen.

Konto på nettsiden

Ønsker du å handle, klikker du på handlevognen og fortsetter handelen til kassen, så kommer du til registrering. Du kan enten betale direkte med VISA/Mastercard eller ordne betalingen selv. Når betalingen er registrert sender vi varene til deg. Men du kan også sende en mail med hva du ønsker å kjøpe, navn og adresse. Er det spesielle ting du er ute etter, sjekker vi det gjerne for deg. Tilbudsvarer blir eksponert på forsiden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne Informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne Informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig Informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne Informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet Informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot; Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Kommentarer

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst, bortsett fra brukernavn. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne Informasjonen

Alle besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer

Hvem vi deler dine opplysninger med

Alle opplysninger som blir lagt igjen på nettsiden her, er også trygge og vil ikke under noen gang overdras til tredje part.

Du har full returrett innen 14 dager etter mottatt vare og pengene blir utbetalt så fort varene er tilbakesendt.

Slik kommer du i kontakt med oss:

Norskemineraler.no

Vegard Evja

3772 Kragerø

Tlf: +47 95267634

Bank: 2655 03 82643

Payments from outside Norway – For betalinger fra utland:

Accountnumber: 2655 03 82643

IBAN-number: NO 6726550382643

Swiftcode: BLSPNO21XXX

Bank:  Skagerak sparebank, 3770 Kragerø