Om oss

Norske Mineraler

På norske mineraler.no vil det hovedsakelig bli lagt ut mineraler i fra Norge, men det vil også bli lagt noe fra andre land.

Vegard Evja har samlet mineraler i 40 år og har opparbeidet seg et navn innen stein miljøet.

Hoved konseptet med siden er at vi har plukket de fleste norske mineralene selv rundt om i naturen, og i forskjellige gruver og skjerp, De finnes det mange av rundt om i Norge.

Dette skal bli en god mulighet for de fleste mineral og steinsamlere til å få kjøpe seg en rimelig og god mineralprøve. Det vil bli lagt ut både nyfunn og eldre prøver.

På norske mineraler.no vil finne endel norske mineraler, men også noen utenlandske mineraler. Hoved konseptet med siden er at vi har plukket de fleste norske mineralene selv rundt om i naturen, og i forskjellige gruver og skjerp, De finnes det mange av rundt om i Norge. Dette skal bli en god mulighet for de fleste mineral og steinsamlere til å få kjøpe seg en rimelig og god mineralprøve. Det vil bli lagt ut både nyfunn og eldre prøver. Det blir også lagt ut lots med forskjellige typer mineralprøver.

Vegard Evja har samlet mineraler i 40 år og har opparbeidet seg et navn innen stein miljøet. Vegard er samboer med Marielle Eva Andreassen, og sammen håper vi at små og store får en god mineralrik opplevelse på denne siden.

Kontakt Vegard på 952 67 634 eller post@norskemineraler.no.